Kontakt

Rybaření je fajn zábava i užitečný koníček.

Rybu kterou nesežereš můžeš i pustit, ona stejně nakonec chcípne.

Mírná masařina v mezích zákona neškodí po malých dávkách v jakémkoliv množství.

Všechno co jste chtěli vědět o masařích a báli jste se zeptat, se zde dozvíte.

Diskuse k článku: Rybí polévka - nejen o Vánocích.

 

Jika - Profil | Pá 30.8.2013 8:09:42

V časopise Kajman byl kdysi dávno recepct na rybí polévku.
Je to u nás doma nejčastěji používaný recept na polévku z ryb.
S fotopostupem je na Topreceptech http://www.toprecepty.cz/recept/12348-halaszle-podl​e-kajmana/
Každý děláme ,,tu svou" polévku podle svého a podle své chuti.
Ať se použije jakýkoliv recept, dobře udělaná rybí polévka nemá chybu.
Osobně mám rád takové, kde lžička stojí :-))).

Kruan - Profil | Pá 30.8.2013 7:44:36

Pěkný recept. Já přidávám do vývaru bobkový list, celý pepř a nové koření. Pak si v druhém hrnci orestuju kořenovou zeleninu a tu pak teprve postupně zalévám přecezeným vývarem. Zahuštuju buďto krupičkou nebo jížkou. S krupičkou ale opatně ať z toho není po vychladnutí kaše :)