Kontakt

Rybaření je fajn zábava i užitečný koníček.

Rybu kterou nesežereš můžeš i pustit, ona stejně nakonec chcípne.

Mírná masařina v mezích zákona neškodí po malých dávkách v jakémkoliv množství.

Všechno co jste chtěli vědět o masařích a báli jste se zeptat, se zde dozvíte.

Diskuse k článku: Mrkolynčování v praxi.

2.10.2013Kategorie: Mytologie Mrku
 

šmudla007 - Profil | Ne 6.10.2013 12:17:28

b.gun >> kdyby se radši odregistrovali milášci co přejí kolegovi smrt. To není kritika ale čistokrevné zlo. A co hůř trpěné a podporované, tak kvete a daří se mu.

b.gun - Profil | Pá 4.10.2013 15:00:25

šmudla007 - >> Ono to s tím lynčováním nebude tak horké. V otevřené diskuzi na veřejně přístupném serveru prostě musí každý počítat s tím, že je tu ta možnost, že se on, nebo produkty jeho chování a jednání nebudou líbit všem a že se může stát terčem kritiky. A reakce věkem dospělého chlapa ve stylu "spáchám hysterický příspěvek o tom, jak jsou tu na mě všichni zlí a už mě tu nikdy nikdo neuvidí a následně se demonstrativně odregistruji, abych se přitom druhý den ve vší tichosti znovu zaregistroval pod jiným jménem a přezdívkou" mi přijde, no, tak trochu úsměvná...

Knapík - Profil | Pá 4.10.2013 13:46:57

šmudla007 >> kdyby jen to, on se zná i s "lidma" z K-PAXu !

šmudla007 - Profil | Pá 4.10.2013 13:42:43

Knapík >> Zná se s lidma v USA, byl tam asi na exkurzi. Vyjádřil se, budiž mu to přáno. Já ryby fotím všecky doma, tak bohužel u vody nemám foták, nesplnitelná esenciální podmínka vzniku estetické fotky. Úcta mi chybí k životu , k lidem, kapra si nevážím(chutná, ale čeho je příliš toho je moc). ... nic frčím povinosti volají, hezkej víkend.

Woohooo - Profil | Pá 4.10.2013 13:41:21

šmudla007 - >> Spousta chlapu sou dneska slecinky ... ja bych byl první nasrany a nastartovany kdbych videl ze někdo zbytecne prasi ryby ale uplne stejne me startuji tihle pitomci co tvrdej ze ryba je kamos ne zradlo a podobne sra-ky ...

Knapík - Profil | Pá 4.10.2013 13:35:54

šmudla007 - >> taky si musím zalynčovat, AD a další kradená fotka, ten člověk je nepoučitelnej.

marlean - Profil | Pá 4.10.2013 13:05:04 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Anýzový dědek >> neviem prečo, ale očakávam, že aj tu sčervenáš :)

salfi - Profil | Pá 4.10.2013 13:04:58

Panu jozovi jsem daval za ryby libi, at uz je fotka jakakoli, uprimne jsem mu ni pral a i zavidel. Jestli ji fotil mrtvou nebo zivou je jedno. Je to pamatka pro nej. A ze ji vzal a snedl je jeho vysostne pravo. Na to ma jako clen svazu narok a nikdo z tech, co mu ji zavidi a tudiz zkritizuji, mu toto pravo vzit nemuze. Kdyz jsem zacinal chytat, byla mi metoda C&R blizka, ale tito ortodoxni vyznavaci mi ji znechutili tim, ze i kdyz jsem ji pustil, stejne jsem vzdycky neco podle nich udelal spatne. Mela na sobe steblo travy, byla na foceni prilis mala, mela v hube trojhak a podobne trestuhodne veci. Tak jsem pristup zmenil. Kdyz budu mit chut, tak si rybu vezmu, dam na ml a budu se bavit tim, jak jsou vyse vypsani zoufali nad tim, ze oni na takovou rybu nedosahnou a vylevaji si vztek na uspesnych:)

Anýzový dědek - Profil | Pá 4.10.2013 12:57:34

Na toto mohu odpovědět jen pár slovy. Nevadí mi ani mrtvá ryba ani že si někdo rybu vezme v souladu s RŘ. Ale vadí mi neúcta k rybě či jinému tvoru, který nám složí jako potrava. A i když je ryba zabitá tak foto u vody je rozhodně estetičtější než pózování s rybou např. na WC.( I když to zdejší komunita bere jako recesi).
Takže můj komentář není nepřející a způsobu lovu se netýká.


Podle tebe by ryba po sezoně měla vypadat asi takto jako je na obrázku.:-D))

BTW:-Však ty se k tomu Mrkolynčování velice rád přidáváš.
Viz tvoje šaškovství v této další diskusi http://www.mrk.cz/minidiskuse.php?id=657386
, kdy jsi mi udělil poděkování a vzápětí za stejný zápis redku.

JaLi - Profil | Pá 4.10.2013 12:55:54

Já jsem absolutně pro možnost volby a případné ponechání ryby v rámci daných pravidel, ale nikdy nebudu dávat na ML fotku mrtvé ryby. To ji radši pěkně vyfotím na památku a pak ji humálně usmrtím a sním. Mě se prostě fotky mrtvých ryb nelíbí. Totéž platí pro fotky kde je s rybou evidentně zacházeno nešetrně, kapr na štěrku apod.

Siven Polní - Profil | Pá 4.10.2013 12:28:39 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

No, ten Jozo nic moc krása, ale respektovat jeho způsob lovu a přivlastnění musím, ať chci či nikoli. S fotkou ryby jakkoli nainstalované v posmrtném stadiu problém nemám, estetické to není, ona ale smrt s trápením estetické nebudou, ani podložka a prst v kloace to nezachrání. Jsem v lovu zastáncem možnosti volby v rámci daných pravidel - a možnosti jejího beztrestného naplnění. A co se týče pána JHRYB - toho je mi fakt líto. Kapr no comment, dobrou chuť. U lína věřím, že si pochutnal ještě víc. Ty woodoo kletby pomocí vzpříčené kosti v krku a sesílání hovnochytačství na hlavu lovce jsou ubohé. A k ničemu dobrému to stejně nevede.
V jedné anketě na MRKu jsem hlasoval právě pro něj (a velice mne překvapilo, jak málo lidí jej zakliklo).
Letos jsem nas líny nešel, ba ani loni. Předloni jsem ale dva snědl. Překvapivě mi nic v krku nezaskočilo. To asi proto, že jsem se nepráskl n MRKu. Až na ně příští rok půjdu, tak s tím můžeme zaexperimentovat.
Ještě bych rád vzkázal všem nepřejícím rejpalům, kteří pána odradili od MRKaření (snad ne od rybaření - což by jistě uvítali): jste si jisti, že v rámci všehomíra, běhu světa, věčného souboje dobra se zlem, vztahů člověk-lidé, vztahu člověk-příroda děláte jenom TY správné věci? To, že někdo nedodržuje vámi danou etiku, kterou jste si vytýčili jako VÁŠ vlastní soubor životních principů, neznamená, že je ON ten špatný. Se zlem se potýkáme denně, je v každém z nás, a je velmi jednoduché vyslechnout jeho vábení. Jakýkoli fanatismus je tím zlem silně prosemeněn... A jsou věci, které pak mohou člověka mrzet. Sám jsem mnoho egoisticko-narcistických blbostí nasekal dost, a ještě nasekám.
Tak doufám, že ty útoky na výše zmíněného staršího rybáře, který si chtěl udělat doma pohodu s úlovkem a podělit se o ni s vámi (a jistě se jí i pochlubit) vás teď mrzí. Protože když člověka něco mrzí, tak ještě není absolutní hajzel, potažmo naprostý hlupák.
Naštěstí nebylo málo i názorů jiných, než inkvizičních. Těm, kteří se pána zastali, děkuji za něj.
Všem, ktěří to dočetli až sem (včetně JHRYB, který to nikdy číst nebude), přeju
Petrův zdar.

Červené karty: Anýzový dědek