Kontakt

Rybaření je fajn zábava i užitečný koníček.

Rybu kterou nesežereš můžeš i pustit, ona stejně nakonec chcípne.

Mírná masařina v mezích zákona neškodí po malých dávkách v jakémkoliv množství.

Všechno co jste chtěli vědět o masařích a báli jste se zeptat, se zde dozvíte.

Rozloučení s Mírou - TT_Mircem-S@jbim.

Jednoho krásného dne jsem v pokecu Feeder potkal Mirdu. Nebylo možné přehlédnout toho veleúspěšného lovce krásných velkých ryb které kosil dá se říct na objednávku. Byl čas parem(květen) tak chytal jednu parmu za druhou, cejny jako lopaty, hej slovákům ty ryby rostů jako v Černobylu obilí.

 Dokonce se mu podařilo zahanbit i feedrového velikána (který ty ryby chytá méně často, menší a vůbec má málo fotek na přetlačovanou). Míra to umí na feederku, aji na dravce se splávkem a rybkou nebo na přívlač. Je-li třeba chytit pětikilového lína, víte na koho se obrátit. Míra má na chytání ryb spoustu času protože má volnou pracovní dobu, jednu dobu pracoval na ministerstvu, pak chvíli jako vyšetřovatel u ozbrojených složek(policie či tajná služba SR) a když byla sezóna tak i jako zedník aby zapadnul mezi normální lidi. A hlavně když potřebuje zaskočit, tak řekne bráchovi a ten za něho zaskočí (Míra má bráchu úplně k nerozeznání podobnýho, akorát sem tam je mladší a občas je starší, to podle roční doby nebo počasí jak je potřeba, sice bydlí daleko ale tož vídávají se často).

 Míra byl gentleman , dokonce ani ryby nebral (jen vyjímečně metrového sumíka na gril), byl do gurmán jelikož štika je moc suchá(jednu z podvečera a druhou před stmíváním jen společně blikne na podložce a už opět plavou ve své tůňce), kapr zase moc tučný. Akorát těch fotek bylo furt málo tak jednu rybu musel občas blýsknout vícekrát, aby mohl vybrat tu správnou kompozici a sestavu prutů oblečení a pozadí pro adekvátní příležitosti.

 Míra je dokonce takový frajer, že nepotřebuje k rybolovu ani povolenku. Naštěstí totiž na benevolentním slovensku to tak neřeší a těch zapomenutých tůní a řek a ramen Dunaje Váhu a podobných potoků je pro každého náruživého rybáře dostatek (na nerevírech povolenky nikdo nekontroluje).  Však stejně většinu ryb púštá a rybaření je pasia neodolatelná závislost. Když je možnost tak díky globálně povolenému Non-Stop režimu přenocuje pod širákem u nahozených prutů, opeče si na ohníčku špekáček(místo ryby) a je mu krásně na světě.

 Doufejme, že se s Mírou opětovně někde shledáme a dozvíme se další neuvěřitelné příběhy které lze zažít u vody.

 Míro měli jsme Tě rádi, budeš nám všem moc chybět. Team Mrku. 26.10.2012
 

Zdroj( http://www.mrk.cz/mujlov?id=7&page=1&users[]=64364 http://www.mrk.cz/plkarna?id=5&users[]=64364&users[]=48138&dir=to http://www.mrk.cz/feeder?id=9&users[]=48138 http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=648160 )
 


Tákže Mirec se nám 8.12.2012 opět vrátil a už nám to tu zase servíruje ty nastřádaný fotky :) Nové fakta sme se dozvěděli že má strašně velké ruce kterýma obepne celou hlavu U.X.Y, proto ty focené ryby vypadají menší než jsou ve skutečnosti.("obciahnem tvoju hlavu mojimi prstami ,lebo mam ruky jak lopaty :)"
 Ze zajímavostí jsme se dozvěděli že je možné chytit jednoho a toho samého cca 50-55cm candáta opakovaně v různých ročních obdobích(tomu by se věřit dalo). Dále se Mirdovi po novoroční amnestii v ML povedlo s MM uzavřít jednostrannou dohodu o přibrždění jeho aktivity v ML( Mirdova zimní sumcařina vyvolala nějaké ohlasy ohledně snad podsekávání ryb na zimovišti). Ovšem co čert nechtěl Mirdovi se povedlo ulovit snad prej jelce tlouště snad na mušku o krásných 64 centimetrech( nevím neviděl jsem a nemohu potvrdit ani vyvrátit protože Mirda o víkendu opět provedl Sepuku a Harakiri a opětovně hodil do ringu bílý ručník (Profil uživatele nenalezen).  Tož 26. ledna roku 2013 uzavíráme další kapitolku v Mirdových lapáliích a těšíme se opět na shledání s SK Fishingem.
 Míra začal natáčet i rybářské videa
  Neuvěřitelná bomba Mirda chytil lína !!! :) 
   Míra rád fotí rybky 
 


Epizoda do třetice štěstí více. Letošní jaro 20.4.2014 se zapíše do dějin, jako třetí slavný návrat TT mirce alias včil Mirec.lovec . Dává zatím bonitní rady, krásné fotky panenských vod okolí váhu a dunaje, vytuningoval si candátové palice Daiwa 3LB korkovou rukojetí a převázaným očkem a ML zahájil štikou chycenou na kukuřičku při lovu línů. Mirdo musím tě pochválit, moc jsi se zlepšil. Viz zápisky  .. ML rubrika . Držím palce.